Pak A4 kopieerpapier á 500 vel (80 gram)

A4 papier (80 gr)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis
Excl. BTW: € 4,95 Incl. BTW: € 5,99
of kies voor:

Merk: Goedkoopprinten Huismerk

Informatie

Dit pak kopieer papier is voor de gemiddelde papier verbruiker, dit print papier is geschikt voor alle laserprinters, inkjetprinters, faxen en kopieerapparaten.

  • Aantal: 500 vellen per pak
  • Merk: Huismerk
  • Kleur: Hagelwit
  • Storingsvrij
  • Milieubewust
  • Tweezijdig te gebruiken

Dit goede kwaliteit printpapier is 100 procent chloorvrij gebleekt en maakt dit printpapier geschikt voor alle kopieerapparaten en printers. Bestel uw kopieerpapier voor 16:00 uur en u ontvangt uw kopieerpapier de volgende werkdag al in huis. Waarom zou u voor een duur A-merk printpapier kiezen als er ook goedkoop printerpapier verkrijgbaar is? Ons printerpapier is zeer geschikt voor al uw dagelijkse drukwerk. Heeft u nog vragen over het kopen van het juiste papier? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, via de chat, email of telefoon wij helpen u graag verder met het juiste goedkope papier te bestellen.

Goedkoop papier bestellen doe je bij goedkoopprinten.nl!

Pak A4 kopieerpapier á 500 vel (80 gram). Dit pak kopieer papier is voor de gemiddelde papier verbruiker, dit print papier is geschikt voor alle laserprinters, inkjetprinters, faxen en kopieerapparaten. Aantal: 500 vellen per pak Merk: Huismerk Kleur: Hagelwit Storingsvrij Milieubewust Tweezijdig te gebruiken Dit goede kwaliteit printpapier is 100 procent chloorvrij gebleekt en maakt dit printpapier geschikt voor alle kopieerapparaten en printers. Bestel uw kopieerpapier voor 16:00 uur en u ontvangt uw kopieerpapier de volgende werkdag al in huis. Waarom zou u voor een duur A-merk printpapier kiezen als er ook goedkoop printerpapier verkrijgbaar is? Ons printerpapier is zeer geschikt voor al uw dagelijkse drukwerk. Heeft u nog vragen over het kopen van het juiste papier? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, via de chat, email of telefoon wij helpen u graag verder met het juiste goedkope papier te bestellen. Goedkoop papier bestellen doe je bij goedkoopprinten.nl!

  • Prijs: € 5,99 - In voorraad
  • Brand: Goedkoopprinten Huismerk
Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

Trustpilot
Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

Trustpilot