Samsung toners

Samsung toners worden in Nederland minder verkocht als de grotere merken. Toch is hun marktaandeel niet te verwaarlozen. Belangrijk om te weten is dat al onze producten de patent rechten van Samsung niet schendt. Veel toner cartridges die in de markt verkocht worden voldoen niet hieraan en schenden de patent rechten van Samsung. Pas dus op wat u koopt. Bij Goedkoopprinten bent u in ieder geval zeker van een patent vrije toner. Bij aankoop van een Samsung toner krijgt u altijd 100 procent garantie op een goede werking van de toner indien dit ons huismerk betreft. De originele toners van Samsung worden uiteraard met fabrieksgarantie geleverd.

Zoek op uw Samsung toner nummer of op uw printer typenummer:

Samsung toners kopen?

Op deze pagina kunt u de juiste toner voor uw Samsung machine kiezen door te zoeken op printertype of tonernummer. Weet u het tonernummer, dan vind u makkelijk de juiste toner door te kiezen voor "zoeken op tonernummer". Indien deze niet bekend is, dan kunt u het beste zoeken door te kiezen voor "zoeken op printertype". Selecteer uw printertype en vervolgens uit de lijst het printernummer. Nu kunt u kiezen uit ons huismerk toners of uit de originele toners van Samsung. Onze huismerk zijn uit voorraad leverbaar en voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. De originele Samsung toner hebben een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Voor vragen kunt u ons snel en gemakkelijk telefonisch bereiken of een email sturen.

Samsung toner voordeelsets

Samsung toners worden per stuk geleverd, maar ook in handige voordeelsets. U geniet dan van een mooie korting als u een set koopt met alle kleuren.

Levering condities voor Samsung toners

De kwaliteit van Samsung toners is uitstekend te noemen. De meeste Samsung printers hebben ook een drum die u een in de zoveel tijd dient te vervangen. De drum bevat geen toner, maar zet de afdruk op het papier. De drum gaat veel langer mee dan de toner. Indien u een Samsung printer koopt, dient u wel rekening te houden met deze bijkomende kosten.

Dus, of u nu een originele Samsung toner cassettes of een huismerk Samsung toner koopt, bij Goedkoopprinten bent u altijd voordelig uit. Zoek dus niet langer en bestel uw Samsung toner direct!

Let op! Toner merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze Toners. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.