Epson Expression Home XP-425 inkt cartridge

Bent u op zoek naar een Epson Expression Home XP-425 inkt cartridge ? En u wilt deze inkt cartridge voor de Epson Expression Home XP-425 extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de Epson Expression Home XP-425 inkt cartridge voor een zeer scherpe prijs!

 

Hieronder vindt u het overzicht van alle Epson Expression Home XP-425 inkt cartridges:

ACTIE: Epson T1816 inkt cartridge Multipack 8 st. (18XL) - Huismerk set Huismerk
Regular Price € 21,72 Special Price € 16,94
Meer info
Epson 18XL inkt cartridge Multipack set 4 st.(18XL) - Huismerk Huismerk
€ 10,89
Meer info
Epson T1812 inkt cartridge Cyaan 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1814 inkt cartridge Geel 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1813 inkt cartridge Magenta 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1811 inkt cartridge Zwart 17ML (18XL) - Huismerk Huismerk
€ 4,24
Meer info

Levering van Epson XP-425 inktpatronen

Bij Goedkoopprinten koopt u goede kwaliteit huismerk Epson XP-425 inktpatronen. We leveren onze Epson XP425 cartridges voor een scherpe prijs en met lage verzendkosten. U kunt de cartridges bij u thuis laten afleveren met PostNL of afhalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Komt u uit de buurt van Uden? Dan is afhalen in Uden ook mogelijk, bekijk onze openingstijden voordat u langs komt.

Garantie op huismerk XP-425 inktcartridges

Op al onze huismerk producten zit Niet goed = Geld terug garantie. Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van de Epson XP-425 cartridges om wat voor reden dan ook, dan krijgt u uw geld terug of u ontvangt een vervangende inktcartridge mocht dit het probleem verhelpen. We zullen er altijd voor zorgen dat u tevreden bent. U kunt dus gerust onze huismerk versies bestellen, u loopt geen risico!

Veilig afrekenen bij Goedkoopprinten

U kunt in onze webshop op verschillende manieren uw Epson XP-425 printerinkt afrekenen. Zo kunt u uw bestelling direct afrekenen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever achteraf betalen zodat u eerst onze Epson XP425 inktcartridges kunt testen, dan kunt u kiezen voor Achteraf betalen met Billink. U zal de factuur per mail ontvangen en die kunt u op uw eigen moment betalen. Onze webshop is beveiligd en versleuteld met een SSL-verbinding waardoor u zeker weet dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

Heb ik een account nodig om deze Epson XP-425 cartridges te bestellen?

Het antwoord is nee. U hoeft geen account aan te maken om een bestelling bij ons te plaatsen. U kunt hier voor kiezen tijdens het afrekenen. Wilt u graag wel een overzicht van al uw bestellingen en wilt u gemakkelijk de informatie over uw bestelling terug vinden? Dan kunt u er voor kiezen om wel een account aan te maken. U hoeft alleen maar een wachtwoord te kiezen tijdens het afrekenen van uw XP425 cartridges en het account wordt direct aangemaakt wanneer u een bestelling plaatst. Wel zo gemakkelijk!

Het installeren van Epson XP425 printerinkt

  • Open de klep van uw printer en zorg ervoor dat de cartridgehouder naar voren komt.
  • Verwijder de cartridge die u wilt vervangen. Let op dat u geen inkt morst!
  • Verwijder het plastic van de nieuwe XP-425 cartridge.
  • Haal de sticker (indien aanwezig) van de bovenkant van de nieuwe inkt cartridge.
  • Plaats de nieuwe cartridge in de houder en sluit de klep om de cartridge te laten herkennen.
  • De printer zal vaak de melding geven dat u een niet originele cartridge heeft geplaatst.
  • Klik op “ok” (soms meerdere malen) en u kunt daarna direct printen.

Al onze cartridges zijn voorzien van een chip, zodat de cartridge direct herkend wordt. Mocht dit nou niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.