Epson Expression Home XP-312 Inkt cartridge

Bent u op zoek naar een Epson Expression Home XP-312 inkt cartridge ? En u wilt deze inkt cartridge voor de Epson Expression Home XP312 extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de  inkt cartridges voor een zeer scherpe prijs!

 

Hieronder vindt u het overzicht van alle Epson Expression Home XP-312 inkt cartridges:

ACTIE: Epson T1816 inkt cartridge Multipack 8 st. (18XL) - Huismerk set Huismerk
Epson T1816 inkt cartridge Multipack (8 stuks) - Huismerk
Regular Price € 21,72 Special Price € 16,94
Meer info
Epson 18XL inkt cartridge Multipack set 4 st.(18XL) - Huismerk Huismerk
Epson 18XL inkt cartridge Multipack
€ 10,89
Meer info
Epson T1811 inkt cartridge Zwart 17ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1811 inkt cartridge Zwart - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1813 inkt cartridge Magenta 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1813 inkt cartridge Magenta - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1814 inkt cartridge Geel 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1814 inkt cartridge Geel - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1812 inkt cartridge Cyaan 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1812 inkt cartridge Cyaan - Huismerk
€ 4,24
Meer info

Epson XP-312 inktpatronen snel bij u thuis of op kantoor

Doorgaans kunnen we de Epson XP-312 inktpatronen zeer snel bij u thuis of op kantoor leveren. Plaatst u uw bestelling op maandag t/m donderdag voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling direct verwerkt en aangeboden aan PostNL, die zullen uw pakket de volgende werkdag bij u op locatie of bij een PostNL afhaalpunt naar keuze bezorgen. Besteld u uw Epson XP-312 printerinkt op vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt uw bestelling op zaterdag bezorgd. Het is zelfs mogelijk om tijdens het afrekenen een eigen dag te selecteren waarop u uw bestelling wilt ontvangen.

Op al onze huismerk Epson XP-312 inktcartridges zit garantie

Op al onze huismerk XP-312 inktcartridges zit Niet goed is Geld terug garantie. Mochten de cartridges om een één of andere reden niet werken dan kunt u altijd per mail, chat of telefoon contact opnemen met onze klantenservice, we staan voor u klaar! We zullen eerst proberen het probleem op te lossen. Bevalt het daarna nog steeds niet? Dan krijgt u zonder gedoe uw geld terug, inclusief de door u betaalde verzendkosten! U kunt dus gerust ons huismerk bestellen en uitproberen.

Veilig bestellen en betalen bij Goedkoopprinten

U kunt bij ons in de webshop op meerdere manieren uw Epson XP-312 printerinkt betalen. U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te rekenen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever eerst onze Epson XP312 cartridges uitproberen en uw bestelling achteraf betalen? Dan kunt u kiezen voor Achteraf betalen met Billink. U zal de factuur per mail ontvangen van Billink en die kunt u vervolgens op uw eigen moment overmaken. Onze webshop is versleuteld en beveiligd met een versleutelde SSL-verbinding waardoor u zeker weet dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

Epson Workforce Pro XP-312 printerinkt bestellen zonder account

Wanneer u bij ons op de website besteld kunt u ervoor kiezen om te bestellen als gast of een account aan te maken voor een volgend bezoek. Deze optie is beschikbaar tijdens het afrekenen, nadat u uw persoonlijkegegevens heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om wel of geen account aan te maken. Wilt u wel een account dan hoeft u alleen het vinkje aan te zetten en een wachtwoord te kiezen. We zullen niets met uw gegevens doen tenzij u daar toestemming voor geeft, bijvoorbeeld als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief. U zal dan zo nu en dan een mail ontvangen met acties die we op dat moment hebben. Zoals korting op uw cartridges. Verder verstrekken we uw gegevens alleen aan de bezorgdienst en niet aan derden!

Het installeren van Epson XP312 inkt

  • Open de klep van uw printer en zorg ervoor dat de cartridgehouder naar voren komt.
  • Verwijder de inktcartridge die u wilt vervangen. Let op dat er geen inkt uit lekt!
  • Verwijder het plastic van de nieuwe XP312 cartridge.
  • Haal indien aanwezig het stickertje van de bovenkant van de nieuwe inktcartridge, let weer op dat u geen inkt morst.
  • Plaats de nieuwe XP-312 cartridge in de cartridgehouder en sluit de klep van de printer om de cartridge te laten herkennen.
  • De printer zal soms de melding geven dat u geen originele cartridges heeft geplaatst. Dit is niet erg.
  • Klik op “OK” (soms meerdere malen) en u kunt daarna direct printen.