Epson Expression Home XP-215 Inkt cartridge

Epson Expression Home XP-215 Inkt cartridge

Bent u op zoek naar een Epson Expression Home XP-215 inkt cartridge ? En u wilt deze inkt cartridge voor de Epson Expression Home XP-215 extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de Epson Expression Home XP-215 inkt cartridge voor een zeer scherpe prijs!

Voordelige Epson XP-215 inktcartridges

De Epson XP-215 inktcatridges van ons huismerk zijn erg voordelig en zijn populaire inktcartridges van Epson. Doordat deze XP215 printer al een tijd te koop is, zijn onze huismerk inktpatronen in de loop van de tijd steeds betaalbaarder geworden. Epson voert bijna geen software updates meer uit voor deze printers, waardoor de kans dat ze geblokkeerd worden zeer klein is. Er zit ook nog eens meer inkt in onze huismerk cartridges. Dit is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. U bespaart dus extra veel op uw printkosten door voor ons huismerk te kiezen in plaats van de originele Epson inktcartridges.

Op zoek naar andere Epson Expression Home printers ? Bekijk hier alle Epson Expression Home printers >

Hieronder vindt u het overzicht van alle Epson Expression Home XP-215 inkt cartridges:

6 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Veilig een bestelling plaatsen

U kunt bij ons in de webshop op diverse manieren uw Epson XP-215 inktcartridges afrekenen. Zo kunt u ervoor kiezen om te betalen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever achteraf betalen zodat u eerst onze Epson XP215 cartridges kunt uitproberen? Dan kunt u kiezen voor Achteraf betalen met Billink. U ontvangt dan de factuur per mail van Billink, die u vervolgens kunt overmaken nadat u de cartridges getest heeft. Onze website is beveiligd en versleuteld met een SSL verbinding waardoor u er zeker van bent dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

Epson XP-215 Multipack

Op de originele verpakkingen van de Epson XP215 serie staan witte bloemen. De Epson XP-215 multipacks van ons huismerk zijn het voordeligst om aan te schaffen. Alle onderstaande cartridges samen worden een Epson XP-215 multipack of set genoemd, zo'n multipack set bevat alle vier de cartridges zwart, cyaan, magenta en geel en is goedkoper dan wanneer u de cartridges los besteld.

Epson XP-215 zwart

Onze huismerk Epson XP-215 inktpatronen in de kleur zwart bevatten 14ml aan inkt. De printers waar deze cartridges in gaan zijn hoofdzakelijk bedoeld voor particulier gebruik.

Epson XP-215 cyaan

Onze huismerk Epson XP-215 inktpatronen in de kleur cyaan bevatten 10ml aan inkt en daar kunt u ongeveer 750 prints mee maken bij 5% dekking van een A4.

Epson XP-215 magenta

Onze huismerk Epson XP-215 inktpatronen in de kleur magenta bevatten ook 10ml aan inkt waardoor u ook 750 afdrukken kunt maken in de kleur magenta. Ook wel rood of roze genoemd.

Epson XP-215 geel

De laatste cartridge uit deze serie is de kleur geel en in dit geval dus de Epson XP-215 inkt cartridge geel. Ook de gele kleur van ons huismerk bevat 10ML waardoor u net zoals bij de voorgaande kleuren 750 afdrukken kunt maken bij 5% dekking van een A4.

Hoe installeer je Epson XP215 inkt

  • Open het klepje van uw printer en zorg ervoor dat de cartridges naar voren komen.
  • Verwijder het inktpatroon die u wilt vervangen. Let hierbij op dat er geen inkt uit de cartridge lekt!
  • Verwijder de plastic verpakking van de nieuwe XP215 inktcartridge.
  • Haal indien aanwezig het stickertje van de bovenkant van de nieuwe inktcartridge, let hierbij weer op dat u geen inkt morst!
  • Zet de nieuwe XP215 inktcartridge in de cartridgehouder en sluit het klepje van de printer om het inktpatroon te laten herkennen.
  • Soms zal de printer een melding geven dat u geen originele inktpatronen heeft geplaatst. Dit klopt want het is een huismerk.
  • Klik op “OK” (soms meerdere malen) om de voorgaande melding weg te klikken en daarna kunt u direct printen.

Goede kwaliteit Epson XP-215 inkt cartridges met garantie bestellen doet u bij Goedkoopprinten!

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.