Epson Expression Home XP-202 Inkt cartridge

Bent u op zoek naar een Epson Expression Home XP-202 inkt cartridge ? En u wilt deze inkt cartridge voor de Epson Expression Home XP-202 extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de  inkt cartridges voor een zeer scherpe prijs!

 

Hieronder vindt u het overzicht van alle Epson Expression Home XP-202 inkt cartridges:

ACTIE: Epson T1816 inkt cartridge Multipack 8 st. (18XL) - Huismerk set Huismerk
Epson T1816 inkt cartridge Multipack (8 stuks) - Huismerk
Regular Price € 21,72 Special Price € 16,94
Meer info
Epson 18XL inkt cartridge Multipack set 4 st.(18XL) - Huismerk Huismerk
Epson 18XL inkt cartridge Multipack
€ 10,89
Meer info
Epson T1811 inkt cartridge Zwart 17ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1811 inkt cartridge Zwart - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1813 inkt cartridge Magenta 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1813 inkt cartridge Magenta - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1814 inkt cartridge Geel 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1814 inkt cartridge Geel - Huismerk
€ 4,24
Meer info
Epson T1812 inkt cartridge Cyaan 16ML (18XL) - Huismerk Huismerk
Epson T1812 inkt cartridge Cyaan - Huismerk
€ 4,24
Meer info

Levering van Epson XP-202 inktpatronen

Wilt u uw Epson XP-202 inktpatronen zeer snel bij u thuis of op kantoor ontvangen? Dat kan! Alle bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 15:30 uur geplaatst worden zullen de volgende werkdag al bij u thuis, kantoor of bij een afhaalpunt naar keuze geleverd worden. Besteld u uw Epson XP-202 inktpatronen op vrijdag voor 14:00 uur? Dan worden uw cartridges op zaterdag bezorgd. Wilt u liever zelf een bezorgdag uitkiezen dan kunt u een dag kiezen tijdens het afrekenen nadat u uw postcode en huisnummer heeft ingevuld.

Epson XP-202 inktcartridges zonder problemen

We leveren al onze huismerk XP-202 inktcartridges met Niet goed is Geld terug garantie. Mochten de inktcartridges om welke reden dan ook niet werken dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, dit kan per mail, chat of telefoon, we staan voor u klaar! Uiteraard zullen we eerst met u het probleem proberen op te lossen. Werken de patronen daarna nog steeds niet naar behoren? Dan krijgt u direct uw geld terug, uiteraard met de door u betaalde verzendkosten! Probeer dus gerust ons huismerk uit en bespaar direct op uw kosten.

Veilig Epson XP-202 printerinkt bestellen

In onze webshop kunt u op meerdere manieren uw Epson XP-202 printerinkt afrekenen. Zo kunt u er voor kiezen om uw printerinkt af te rekenen met iDeal, Paypal of een creditcard zoals Visa of Mastercard. Het is zelfs mogelijk om eerst onze Epson XP202 cartridges uitproberen en uw bestelling achteraf te betalen. Kies dan voor Achteraf betalen met Billink. U zal per mail de rekening ontvangen van Billink, die u later op uw eigen moment kunt overboeken. De website van goedkoopprinten is versleuteld en beveiligd met een goede SSL-verbinding hierdoor weet u zeker dat het afrekenen op een veilige manier verloopt.

Epson Workforce Pro XP-202 printerinkt bestellen als gast

U kunt tijdens het afrekenen ervoor kiezen om te bestellen als gast of om een account aan te maken voor de volgende keer dat u weer wat wilt bestellen. U kunt dan gemakkelijk uw vorige bestellingen bekijken en een nabestelling doen. Wilt u wel een account dan hoeft u alleen het vinkje aan te zetten en een wachtwoord in te vullen. We zullen niets met uw gegevens doen tenzij u daar toestemming voor geeft, bijvoorbeeld als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief. Verder verstrekken we uw gegevens alleen aan de bezorgdienst en niet aan derden!

Het installeren van Epson XP202 inkt

  • Open de klep van uw printer en zorg ervoor dat de cartridgehouder naar voren komt.
  • Verwijder de inktcartridge die u wilt vervangen. Let op dat er geen inkt uit lekt!
  • Verwijder het plastic van de nieuwe XP-202 cartridge.
  • Haal indien aanwezig het stickertje van de bovenkant van de nieuwe inktcartridge, let weer op dat u geen inkt morst.
  • Plaats de nieuwe XP-202 cartridge in de cartridgehouder en sluit de klep van de printer om de cartridge te laten herkennen.
  • De printer zal soms de melding geven dat u geen originele cartridges heeft geplaatst. Dit is niet erg.
  • Klik op “OK” (soms meerdere malen) en u kunt daarna direct printen.