1,75mm

Bij Goedkoopprinten vind je kwalitatief en voordelig PLA filament 1.75 mm 1kg. Vragen? Stel ze gerust.

Hieronder vind u het overzicht van alle PLA 1,75mm 3D filamenten:

7 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

PLA 1.75 mm 3D filamenten

In je 3D printer stop je filamenten om ruimtelijke afdrukken te maken. Bij Goedkoopprinten bieden wij PLA filament aan in verschillende kleuren van het merk Flashforge. Dit PLA filament is van goede kwaliteit en ideaal voor jouw 3D printer. Benieuwd naar onze mogelijkheden met PLA 1,75 mm filamenten? Lees het hieronder.

Filament PLA 1.75 mm

Flashforge is het merk dat je vindt in ons assortiment. Dit is een professioneel merk op het gebied van 3D printen. De filament van PLA 1.75mm stop je in je 3D printer en je bent klaar om afdrukken te maken. In ons assortiment hebben we verschillende kleuren beschikbaar, zoals PLA filament blauw, PLA filament rood of PLA filament groen. Benieuwd naar alle kleuren PLA 1,75 mm 1kg? Je vindt ze in hieronder.

Belang diameter PLA filament

Niet alleen het filament zelf is belangrijk voor goede 3D afdrukken, maar ook de diameter. Het formaat filament is essentieel. Een afwijking in de diameter kan er namelijk voor zorgen dat het PLA filament niet constant door de 3D printer vloeit. Een diameter van 1.75mm mag een afwijking hebben van 0.05 mm.

PLA 1.75 mm bij Goedkoopprinten

Goedkoopprinten is jouw adres voor PLA filament in verschillende kleuren. 3D printen is steeds meer in opkomst, dus daar spelen wij uiteraard op in. Naast snelle levering hanteren wij ook voordelige verzendkosten van €3,95. Daarnaast staan wij 24/7 telefonisch voor je klaar om vragen te beantwoorden over PLA filament 1,75 mm. Ben je niet tevreden over je aankoop? Geen probleem, want dan krijg je van ons je geld terug. Heb je nog vragen? Laat het ons vooral weten.

Veel gestelde vragen

Hoeveel meter is 1 kilo filament 1.75 mm?

1 kilogram PLA filament met een diameter van 1,75 mm heeft een lengte van 330 meter.

Wat zijn veel voorkomende kleuren?

De meest verkochte kleuren zijn zwart, wit, rood, blauw, groen, oranje en zilver.

Hoeveel gram zit er op een rol 1.75 mm 3D filament?

Dt verschilt per rol. De meest verkochte zijn rollen van 250, 500 of 1000 gram.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.