Inktcartridges Bespaar tot wel 80%

Toners

Heeft u een laserprinter en is uw toner bijna op? Wilt u een goede kwaliteit compatible toner bestellen voor een zeer scherpe prijs? Dan bent u hier op het goede adres, we leveren (vaak gratis) een goedkope toner de volgende dag bij u thuis af!

Kies hieronder uw toner / printer merk:

De toners van Goedkoopprinten.nl

Bestel uw toner binnen een paar minuten in onze webshop en bespaar direct op uw printkosten. Zo hoeft u niet naar de winkel te gaan met het risico dat de toner die u nodig heeft niet op voorraad of veel te duur is. Op onze webshop slaagt u zeker! We bieden meer dan 1500 soorten goedkope toners aan dus er zit vast de juiste toner tussen!

Goedkope toner V.S. Originele toner

Afdrukken gemaakt met een goedkope toner van ons huismerk zijn visueel en kwalitatief niet te onderscheiden van afdrukken gemaakt met de originele toners. Het enige merkbare verschil zit in uw portemonnee, want onze prijzen van een goedkope toner liggen aanzienlijk lager dan die van originele toners, om dit kracht bij te zetten, hanteren wij een 100% ‘niet goed = geld terug’ garantie. Want, ons huismerk mag dan veel goedkoper zijn, wij verzekeren u dat dit geen enkele invloed op de kwaliteit heeft. Wij leveren goede kwaliteit goedkope toners van ons huismerk die compatible zijn met diverse merken.

Meer afdrukken met Goedkoopprinten toners

Koopt u bij ons een huismerk toner dan zijn deze altijd volledig gevuld waardoor onze goedkope toner vaak ook nog eens meer afdrukken maakt. De originele fabrikanten verkopen vaak meerdere types van één soort toner, een kleine versie, een middelgrote versie en een grote versie. Wij verkopen alleen de grote versie van een compatible toner (die volledig gevuld is) waardoor u altijd de meeste afdrukken heeft! Wie slim is, koopt een goedkope toner, wie slimmer is, koopt zijn goedkope toners bij Goedkoopprinten.nl!

Waar moet ik rekening meer houden als ik een laserprinter aanschaf ?

Niks is zo vervelend als u een laserprinter koopt die naderhand niet aan de verwachtingen voldoet. Houdt rekening bij de aanschaf van een laserprinter met de volgende punten:

  • 1. Wil ik zwart of kleur printen ?
  • 2. Snelheid van de printer (ppm)
  • 3. Geschikt voor netwerk printen
  • 4. Verbruik en capaciteit van de toner cartridges
  • 5. Draadloos printen
  • 6. Prijs van de tonercartridges
  • 7. Zijn er goedkopere varianten beschikbaar voor de toners

Dit om maar even aantal belangrijke punten te benoemen als u een laserprinter gaat aanschaffen. Koop dus nooit zomaar wat, want de kans dat het niet naar wens is, is dan erg groot.

Verder is een belangrijk punt om op te letten of de printer naast een toner of toners ook een drum nodig heeft. Drums gaat langer mee dan de toner, maar moeten ook uiteindelijk vervangen worden. Dit is veelal een prijzig verhaal. Dus met alleen toners bent u er dan niet. Mocht u advies willen ontvangen, dan kunt u altijd met ons contact opnemen om onze visie op u mogelijke aankoop te geven.


Let op! Toner merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze toners. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.

Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

 
 
Trustpilot
Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

 
 
Trustpilot