HP Deskjet 2540 Inkt cartridge

Bij Goedkoopprinten bieden wij HP Desekjet2540 cartridges aan in onder andere ons huismerk. Deze bevatten meer inkt én zijn voordelig.

 

Hieronder vindt u het overzicht van alle HP Deskjet 2540 inkt cartridges:

Huismerk voor HP 301XL inkt cartridge Zwart (20 ML)Huismerk
€ 21,72
Huismerk voor HP 301XL inkt cartridge Kleur (19,5ml)Huismerk
€ 22,93
Huismerk voor HP 301XL inkt zwart (20ml) en kleur (19,5ml) MultipackHuismerk
Regular Price € 41,37 Special Price € 39,87

HP deskjet 2540 cartridges

Soms heb je van die momenten dat je een foto of een document wil printen, maar dat het lampje op je printer knippert. De HP deskjet 2540 inkt is op… Dat is balen, maar gelukkig kan Goedkoopprinten je uit de brand helpen. Voordat je het weet, heb je gloednieuwe HP deskjet 2540 cartridges in huis voor je HP printer. Deze zijn verkrijgbaar in zowel het originele HP merk als in ons huismerk.

HP printer

De HP deskjet 2540 inkt van Goedkoopprinten past perfect in jouw HP printer. Deze stijlvolle printer past in elk interieur en is draadloos, waardoor je elk mobiel apparaat kan koppelen. Een gebruiksvriendelijke printer voor elk huishouden of kantoor. Perfect om professionele foto’s of tekstbestanden af te drukken.

HP deskjet 2540 cartridges huismerk

Bij Goedkoopprinten scoor je gloednieuwe HP deskjet 2540 cartridges. Het voordeel van Goedkoopprinten is dat je bij ons keuze hebt uit het originele merk cartridges van HP, maar ook van ons eigen huismerk. De cartridges van ons huismerk passen perfect in jouw HP printer. Het voordeel is dat ze goedkoper zijn én meer inkt bevatten. Dat is dus dubbelvoordelig. Mocht je toch niet tevreden zijn met ons huismerk, dan krijg je je geld volledig terug. Daarnaast krijg je levenslang garantie op ons huismerk. Dat is een goede deal, toch?

HP deskjet 2540 kleureninkt

Wil je foto’s afdrukken? Dan is het handig om verschillende kleuren HP deskjet 2540 inkt in je printer te hebben. Dat is bij Goedkoopprinten geen probleem. Van ons huismerk hebben wij zwarte inkt, multicolor en samen in een voordeelverpakking. Wij hebben overigens ook andere versies cartridges van HP, zoals de HP 301XL. Ben je op zoek kleureninkt hiervan? Hier vind je de HP 301XL cartridge met diverse kleuren. Gaat je voorkeur uit naar een voordeelpakket? Hier vind je de HP 301XL cartridges in een multipack

Voordelen Goedkoopprinten

Als je bij ons jouw cartridges uitkiest, dan brengt dat een hoop voordelen met zich mee. Als je bij Goedkoopprinten jouw HP deskjet 2540 cartridge bestelt, dan kies je namelijk voor het volgende:

  • Gratis verzendkosten vanaf €50 bij bestelling van ons huismerk.
  • Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.
  • Supersnelle levering.
  • Levenslang garantie op ons huismerk.
  • 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Wij leveren ook in België.