HP Cartridges

HP Cartridges

Op zoek naar een HP cartridge? Bij ons vind je een groot assortiment HP cartridges. We hebben er maar liefst 1500 in ons assortiment. Naast de originele vind je bij ons ook goedkope HP inktpatronen. Deze zijn van ons eigen huismerk. Welke u ook kiest, u heeft altijd goede kwaliteit. En als u onze huismerk HP inkt koopt dan heeft u deze ook nog eens goedkoop. En de kans dat we de juiste hebben is groot. We beschikken namelijk over 300 huismerk HP cartridges. Die allemaal compatible zijn met alle printers van HP.

Zoek op uw HP inkt cartridge typenummer of op uw printer typenummer:

Goedkope HP inktpatronen van uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van HP inktpatronen staat buiten kijf. Wij garanderen u echter dat onze huismerk HP inktpatronen niet voor de originele onder doen. Uw prints zullen net zo mooi en helder afgedrukt worden als dat met de originele HP inktpatronen het geval is. Mooi zult u wellicht denken maar welke garanties heb ik? De meest uitgebreide kunnen we u zeggen. We geven u namelijk 100% niet goed, geld terug garantie. Niet alleen op de originele inktpatronen maar ook op de huismerk inktpatronen.

Populaire HP inktcartridges:

Hieronder vind u de meest populaire HP inktcartridges:

HP 301XL inktcartridges HP 302XL inktcartridges HP 364XL inktcartridges

HP 903XL inktcartridges HP 913A inktcartridges HP 920XL inktcartridges

HP 950XL inktcartridges HP 953XL inktcartridges HP 973X inktcartridges


Zoeken op cartridgetype en printertype

HP is een grote speler in de markt. En heeft dus een groot assortiment. Om het u gemakkelijker te maken hebben we diverse zoekmogelijkheden toegevoegd. Zo kunt u het zoekmenu gebruiken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te zoeken op cartridgetype en printertype. Tot slot hebben we ook nog een vrije zoekfunctie toegevoegd. Op deze manier bent u snel bij het juiste product.

Prijsverschil tussen originele en huismerk HP inktcartridges

Zoals u wellicht al is opgevallen zitten er behoorlijke prijsverschillen tussen originele printerinkt van HP en onze huismerk varianten. Nu zult u wellicht denken dat dit komt door de kwaliteit of door de hoeveelheid inkt in de cartridge. Dat is gelukkig niet het geval. Sterker nog, in onze huismerk variant zit nog meer inkt dan in de originele. Dus komt door het volgende. Het verdienmodel van HP is gericht op de verkoop van de cartridges en niet zozeer op het verkopen van printers. Dit is namelijk een hele concurrerende markt en dus worden printers vaak tegen kostprijs aangeboden.

Dit willen ze graag terug verdienen met de verkoop van hun printerinkt. Dat is dan ook de reden dat onze huismerk varianten tot wel 70% goedkoper zijn. En dan heb je ook nog eens meer inkt per printcartridge. Het lijkt net alsof je altijd een HP cartridge met korting koopt. Of 1 die in de aanbieding is. Ideaal toch?

Snel printerinkt voor uw HP nodig

Heeft u snel een HP cartridge nodig? Geen probleem. Als u vandaag voor 16.00 uur uw bestelling plaatst dan heeft u deze morgen al in huis. En mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om een bericht te sturen. Wij helpen u graag verder zodat u weer snel mooie print kunt printen.

goedkope hp cartridges

Let op! Cartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze cartridges. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.