Epson Workforce Pro WF-3720DWF inkt cartridges

Bent u op zoek naar een Epson Workforce Pro WF-3720dwf inkt cartridge ? En u wilt deze inkt cartridge voor de Epson Workforce Pro WF-3720dwf extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de Epson Workforce Pro WF-3720 dwf inkt cartridge voor een zeer scherpe prijs!

Op zoek naar andere Epson Workfoce printers ? Bekijk hier alle Epson Workforce printers >

Hieronder vindt u het overzicht van alle Epson Workforce Pro WF-3720dwf inkt cartridges:

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Epson WF-3720DWF inktpatronen snel bij u thuis of op kantoor

Doorgaans kunnen we de Epson WF-3720DWF inktpatronen zeer snel bij u thuis of op kantoor leveren. Plaatst u uw bestelling op maandag t/m donderdag voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling direct verwerkt en aangeboden aan PostNL, die zullen uw pakket de volgende werkdag bij u op locatie of bij een PostNL afhaalpunt naar keuze bezorgen. Besteld u uw Epson WF-3720DWF printerinkt op vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt uw bestelling op zaterdag bezorgd. Het is zelfs mogelijk om tijdens het afrekenen een eigen dag te selecteren waarop u uw bestelling wilt ontvangen.

Op al onze huismerk Epson WF-3720DWF inktcartridges zit garantie

Op al onze huismerk WF-3720DWF inktcartridges zit Niet goed is Geld terug garantie. Mochten de cartridges om een één of andere reden niet werken dan kunt u altijd per mail, chat of telefoon contact opnemen met onze klantenservice, we staan voor u klaar! We zullen eerst proberen het probleem op te lossen. Bevalt het daarna nog steeds niet? Dan krijgt u zonder gedoe uw geld terug, inclusief de door u betaalde verzendkosten! U kunt dus gerust ons huismerk bestellen en uitproberen.

Veilig bestellen en betalen bij Goedkoopprinten

U kunt bij ons in de webshop op meerdere manieren uw Epson WF-3720DWF printerinkt betalen. U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te rekenen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever eerst onze Epson WF3720DWF cartridges uitproberen en uw bestelling achteraf betalen? Dan kunt u kiezen voor Achteraf betalen met Billink. U zal de factuur per mail ontvangen van Billink en die kunt u vervolgens op uw eigen moment overmaken. Onze webshop is versleuteld en beveiligd met een versleutelde SSL-verbinding waardoor u zeker weet dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

Epson Workforce Pro WF-3720DWF printerinkt bestellen zonder account

Wanneer u bij ons op de website besteld kunt u ervoor kiezen om te bestellen als gast of een account aan te maken voor een volgend bezoek. Deze optie is beschikbaar tijdens het afrekenen, nadat u uw persoonlijkegegevens heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om wel of geen account aan te maken. Wilt u wel een account dan hoeft u alleen het vinkje aan te zetten en een wachtwoord te kiezen. We zullen niets met uw gegevens doen tenzij u daar toestemming voor geeft, bijvoorbeeld als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief. U zal dan zo nu en dan een mail ontvangen met acties die we op dat moment hebben. Zoals korting op uw cartridges. Verder verstrekken we uw gegevens alleen aan de bezorgdienst en niet aan derden!

Het installeren van Epson WF3720DWF inkt

  • Open de klep van uw printer en zorg ervoor dat de cartridgehouder naar voren komt.
  • Verwijder de inktcartridge die u wilt vervangen. Let op dat er geen inkt uit lekt!
  • Verwijder het plastic van de nieuwe WF3720DWF cartridge.
  • Haal indien aanwezig het stickertje van de bovenkant van de nieuwe inktcartridge, let weer op dat u geen inkt morst.
  • Plaats de nieuwe WF3720 cartridge in de cartridgehouder en sluit de klep van de printer om de cartridge te laten herkennen.
  • De printer zal soms de melding geven dat u geen originele cartridges heeft geplaatst. Dit is niet erg.
  • Klik op “OK” (soms meerdere malen) en u kunt daarna direct printen.
Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.