Epson 35XL inkt cartridges

Deze cartridges bevatten relatief veel inkt, het zijn dan ook hoge capaciteit vullingen waar u lang mee kan printen. Zo bevat de originele zwarte xl cartridge 41.2 ml inkt terwijl onze zwarte huismerk versie wel 45 ml bevat en dat voor de helft van de prijs. De kleuren bevatten origineel 20.3 ml maar onze huismerk kleuren zijn verder afgevuld en die bevatten wel 25 ml. Zo bent u nog voordeliger uit met onze huismerk printerinkt. De kwaliteit tussen de originele en onze compatible cartridge is hetzelfde, ook bij ons merk zijn de afdrukken bestand tegen stiften, water en ander vuil. De inkt cartridges zijn dan ook geschikt voor zowel particulier als klein zakelijk gebruikt. Het voordeel van inkt is dat er mooie foto`s mee kunnen worden afgedrukt. Iets wat met toner niet lukt ! Sinds kort zijn deze cartridges ook leverbaar in ons huismerk product. Net zo goed, alleen een stuk goedkoper.

Kies hieronder uw Epson 35XL inktcartridge:

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Epson 35XL multipack

Alle onderstaande cartridges samen hebben ook een verzamelnaam en dat is Epson 35XL multipack, het officele nummer van deze multipack is Epson T3596. Wij gebruiken dit typenummer voor onze set van 4 stuks. Het zijn dus allemaal de zelfde cartridges alleen met een gecombineerd typenummer. Hieronder leggen we de overige typenummers uit.

Epson 35XL inktpatronen per soort:

Hieronder vindt u wat informatie over de verschillende types van deze serie. Binnen de Epson 35 serie hebben alle losse cartridges ook een eigen typenummer / naam.

Epson T3591 zwart

De Epson 35XL zwart wordt aangeduid met typenummer Epson T3591, waarbij T35 staat voor de serie en 91 staat voor de kleur zwart. Deze cartridge van ons huismerk bevat 50 ml aan inkt. De originele bevat slechts 41,2 ml aan inkt, met ons huismerk maakt u dus nog meer afdrukken. Wel zo voordelig!

Epson T3592 cyaan

De 35xl cyaan cartridge van deze serie wordt aangeduid met typenummer Epson T3592, ook hier staat het eerste gedeelte van het typenummer voor de serie en 92 staat voor de kleur cyaan. Ons huismerk bevat 25 ml inkt en de originele bevat slechts 20,3 ml inkt. Ons huismerk is dus niet alleen voordeliger maar bevat ook nog eens meer inkt!

Epson T3593 magenta

Voor de magenta cartridge van de 35XL serie wordt gebruik gemaakt van typenummer Epson T3593, zoals u begrijpt staat ook hier weer T35 voor de serienaam en staat 93 voor de kleur magenta. Ook dit type bevat bij ons huismerk 25 ml aan printerinkt en bij de originele slechts 20,3 ml.

Epson T3594 geel

De laatste cartridge uit deze serie is de kleur geel en heeft als typenummer Epson T3594, uiteraard staat hier T35 weer voor de serie en staat 94 voor de kleur geel. Ook de gele kleur van ons huismerk bevat 25 ml wat weer meer is dan de 20,3 ml die de originele bevat.

Epson cijferslot serie

De originele verpakking van Epson bevat een afbeelding van een cijferslot en behoort daardoor tot de Slot serie inktpatronen van Epson. Ze hebben een extra grote inhoud net zoals onze huismerk versie. Elke serie heeft zijn eigen afbeelding waardoor de verschillende types gemakkelijk uit elkaar te houden zijn en direct opvallen zonder dat u een typenummer hoeft te onthouden. Wel zo makkelijk!

Hoe moet ik mijn cartridge installeren?

Deze inktpatronen zijn zeer eenvoudig te installeren in de bovengenoemde workforce pro printers:

 • 1. Open de klep van uw printer zodat u de cartridge kan vervangen
 • 2. Pak een stuk keukenrol
 • 3. Haal de cartridge die u wilt vervangen uit de printer en leg deze op de keukenrol
 • 4. Pak een nieuwe cartridge van de zelfde kleur erbij
 • 5. Haal het gewenste inktpatroon uit de plastic verpakking
 • 6. Leg de cartridge op een stuk keukenrol
 • 7. Haal het gele stickertje met 'PULL' erop van de cartridge
 • 8. Zodra het stickertje er af is komt er lucht in de cartridge en zal de inkt gaan lopen let dus goed op dat er niets uitlekt en veeg zo nodig een druppel inkt van de cartridge.
 • 9. Plaats de cartridge in de printer
 • 10. Sluit de klep van de printer
 • 11. De printer zal naar de cartridge zoeken en herkennen

Krijgt u meldingen? Deze kunt u eenvoudig negeren door op OK te klikken, daarna kunt u weer printen. Plaats altijd de juiste kleur in het juiste slot van uw printer, het is niet mogelijk om meerdere dezelfde kleuren in uw printer te installeren, kleuren weg te laten of kleuren op een andere plek te zetten. Het zwarte inktpatroon is veel breder dan de kleuren dit komt doordat er veel meer milliliter inkt in zit. De kleuren worden aangegeven met letters, C staat voor Cyaan (blauw), M staat voor Magenta (Rood), Y staat voor Yellow (Geel) en BK staat voor Black (zwart).

Mocht u nog vragen hebben over dit artikel of heeft u andere vragen? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice, wel helpen u graag!

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.