Canon PGI-570 inkt cartridges

Meer informatie over de Canon pgi-570 voor uw canon printer

U kunt op deze pagina kiezen voor de originele Canon inkt cartridges of die van ons voordelige huismerk. In de product titel staat aangeven of het om een origineel of huismerk product gaat.

Canon 570 XL inkt cartridge van ons huismerk garandeert de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze cartridges bevatten een chip, zodat de cartridge direct klaar is voor gebruikt. Niet goed is geld terug garantie. Dus: Canon PGI-570 inktcartridges bestellen doet u veilig en snel bij Goedkoopprinten.

Bekijk hier onze video voor meer informatie over deze cartridges: Klik hier.

Hieronder vind u het overzicht met alle Canon PGI-570 inkt cartridges:

16 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Huismerk Canon PGI-570 inktcartridges

Voordeliger printen kan door ons huismerk aan te schaffen. Deze inkt cartridges gaat altijd minimaal net zo lang mee als de originele inkcartridges! Wij verkopen de cartridges in een Multipack of dubbel set. De dubbele set is nog voordeliger als de multipack van 5 stuks. Sommige printers hebben 6 slots en hebben naast de 5 standaard cartridges ook nog een 6de nodig. Dit is in dit geval de grijze cartridge. Slechts enkele printers hebben een 6de cartridge nodig. Wij verkopen op onze website geen pakket met grijs erin. Dit om verwarring te voorkomen. Vele klanten zullen een 6-pack bestellen, terwijl ze de 6de cartridges helemaal niet kunnen gebruiken in hun printer. Dit is de reden dat indien u hem nodig heeft, deze los kan bijbestellen !

Printerserie specificaties

De cartridges PGI-570 en CLI-571 gaat in de een serie Pixma printers van canon t.w. MG5700 t/m MG5753 en Pixma MG6800 t/m MG6853 en Pixma MG7750 t/m MG7753 en tevens een 14-tal van de Pixma TS serie printers. De overeenkomst van al deze printers is dat ze voornamelijk voor thuisgebruikt zijn.

Levering van Canon PGI570 inktpatronen

De Canon PGI570 inktpatronen worden geleverd door GLS. Besteld u op ma t/m do voor 16:00 uur dan leveren we uw inktcartridges de volgende dag bij u thuis of bij een GLS afhaalpunt naar keuze. Op vrijdag verzenden we tot 14:00 uur en ontvangt u uw bestelling op zaterdag.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.