Canon PGI-5 inkt cartridges

Canon PGI-5 inkt cartridge kopen ? Canon PGI5 inkt cartridges vind u hier voor een aantrekkelijk prijs ! De Canon PGI-5 is geschikt voor diverse canon Pixma printers. De zwarte cartridge die samen gebruikt wordt in een set met de CLI8 cartridges. Ons Huismerk is afgevuld tot de maximale capaciteit. Hierdoor maakt u meer prints voor minder geld.

Hieronder vind u het overzicht met alle Canon PGI-5 inkt cartridges:

ACTIE: Canon CLI-8 / PGI-5 inkt cartridge Multipack - Huismerk (10 st.) Huismerk Niet leverbaar
Regular Price € 24,14 Special Price € 19,36
Canon CLI-8 inkt / Canon PGI-5 inkt cartridge Multipack - Huismerk set Huismerk Niet leverbaar
Regular Price € 17,85 Special Price € 14,52
Canon PGI-5 inkt cartridge / Canon CLI-8 inkt cartridge Multipack (set 4x) - Huismerk Huismerk Niet leverbaar
€ 13,31
Canon PGI-5BK inkt cartridge Zwart (28ML) - Huismerk Huismerk Niet leverbaar
€ 4,05

Origineel of Huismerk?

U kunt op deze pagina kiezen voor de originele Canon inkt cartridges of die van ons voordelige Huismerk. In de product titel staat aangeven of het om een origineel of huismerk product gaat.

Canon PGI-5 inkt cartridge van ons Huismerk zal al enige tijd op de markt, De chipfabrikanten hebben de investeringen van de ontwikkeling van de chip al vele keren terug verdient. Vandaar dat deze cartridges erg goedkoop zijn in gebruikt. Ook hierbij garanderen wij 100 procent garantie op uw aankoop. Dus: Canon PGI5 inktcartridges bestellen doet u veilig en snel bij Goedkoopprinten!

Canon PGI-5 inktpatronen

Voordeliger printen kan door ons huismerk aan te schaffen. Deze inkt cartridges gaat altijd minimaal net zo lang mee als de originele inktcartridges! Helaas zijn deze printers alleen nog op de 2de hands markt te kopen. Bij Canon worden ze al heel wat jaren niet meer geproduceerd.