Brother LC-3233 inkt cartridges

Hieronder vind u het overzicht van alle Brother LC3233 inkt cartridges:

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Uw printinkt is op? U hoeft niet langer te zoeken naar goede kwaliteit Brother LC-3233 inkt cartridges. Wij leveren onze Brother inkt met Niet Goed = Geld terug garantie. Bij ons is goedkoop dus nooit duurkoop! Besteld u deze inktcartridges vandaag? Dan worden ze de volgende werkdag al bij u thuis geleverd. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden voor de exacte levertijd. Wij versturen met GLS. Voordeel is dat u zelf de levertijd kan bepalen. Ophalen op een afhaalpunt of `s avonds laten bezorgen kan natuurlijk ook.

Geschikt voor de onderstaande Brother printers:

  • Brother DCP-J1100DW
  • Brother MFC-J1300DW

Brother LC-3233 Multipack

Wanneer u bij ons een Brother LC-3233 multipack besteld dan bent u altijd voordeliger uit dan wanneer u de cartridges los besteld. Zowel bij de originele set als bij onze huismerk set gaat dit op. Een Brother LC3233 multipack bestaat altijd uit vier kleuren, namelijk: Zwart, Cyaan, Magenta en Geel. Dit zijn de basiskleuren om te kunnen printen, het is niet mogelijk om meerdere van dezelfde kleuren in uw printer te gebruiken. Ook is het niet mogelijk om 1 van de 4 cartridges weg te laten, uw printer zal dan weigeren te printen. Voorkom dit door voldoende cartridges op voorraad te nemen!

Brother LC-3233BK inktcartridge Zwart

Een Brother LC-3233BK inktcartridge is de zwarte cartridge uit deze serie, hierbij staat LC-3233 voor de serie en de letters BK staan voor black oftewel zwart. Met de originele Brother LC-3233BK cartridge kunt u 3.000 afdrukken maken en ons huismerk bevat zelfs 65ml inkt en is ook nog eens voordeliger!

Brother LC-3233C inktcartridge Cyaan

De blauwe cartridge is de Brother LC-3233C inktcartridge en print in de kleur Cyaan. Vandaar dat dit type de letter C draagt in zijn naam. Met de originele Brother LC-3233C cyaan cartridge kunt u 1.500 afdrukken maken en onze huismerk variant bevat zelfs 16ml inkt en kunt u kopen voor een lagere prijs. Daarom raden we u ook aan om voor ons huismerk te kiezen.

Brother LC-3233M inktcartridge Magenta

Een Brother LC-3233M cartridge kunt u bij ons extra voordelig aanschaffen door voor het huismerk te kiezen. De letter M staat voor de kleur magenta, dit is een rode / roze kleur. Met de originele Brother LC-3233M kunt u 1.500 afdrukken maken en ons huismerk bevat weer 16ML aan inkt net zoals de andere kleuren cartridges uit deze serie. Uiteraard is ook deze kleur weer een stuk goedkoper dan de originele variant.

Brother LC-3233Y inktcartridge Geel

De laatste inktcartridge uit deze serie is de kleur Geel en die draagt het typenummer Brother LC-3233Y. Hierbij staat de letter Y voor yellow oftewel geel. Net zoals de bovenstaande kleuren kunt u met de originele variant 1.500 afdrukken maken en bevat ons huismerk 16ML printerinkt. Ons huismerk is een stuk voordeliger en geeft de zelfde kwaliteit als de originele Brother LC-3233Y inktcartridge.

Het gemak van online Brother LC-3233 cartridges bestellen

Het online bestellen van Brother LC-3233 inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de Brother LC3233 huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en helpen we u direct met een passende oplossing.

Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan leveren we alle producten met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de Brother LC3233 cartridges dus gerust uitproberen en dit alles voor een mooie prijs.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.