Inktcartridges Bespaar tot wel 80%

Inktcartridges

Zoals iedereen weet, worden de printers van de grote merken als HP en Canon, steeds goedkoper. De grote printerfabrikanten hanteren het “Gillette model”. Gillette gaf in het verleden zeer voordelige (soms zelfs gratis) scheersystemen weg om vervolgens de consumenten flink te laten betalen voor de mesjes. Hetzelfde principe geldt ook voor inktcartridges; goedkope printers en dure inktcartridges. Er zijn gevallen bekend, waarin het voordeliger is om een nieuwe printer aan te schaffen, dan een set originele inktcartridges kopen. Gelukkig werkt dit ook omgekeerd. Bij duurdere printers is een inktcartridge bestellen voordeliger. Het is dus goed om daar een mooie tussenweg in te vinden. Uiteraard is dit afhankelijk van uw printgedrag.

Kies hieronder uw inktcartridge / printer merk:

Goedkope inktcartridge van ons huismerk

De grote fabrikanten zijn natuurlijk niet blij met goedkope cartridges van het huismerk. De fabrikanten verdienen hierdoor zelf geen geld meer, gezien de huismerk cartridges altijd goedkoper zijn. Inktcartridges van Goedkoopprinten.nl zijn tot wel 70% goedkoper dan een originele inkt cartridge en bevatten vaak 5x meer inhoud dan een originele inktcartridge. De kwaliteit van onze huismerk inkt cartridges doet niet onder voor de originele inktcartridges.

Begin vandaag nog met Goedkoopprinten inktcartridges

Heeft u nog niet eerder huismerk inktcartridges van Goedkoopprinten.nl geprobeerd? Wanneer dit niet het geval is, betaalt u ongetwijfeld teveel voor uw inktcartridges. In de zoekbalk kunt u aangeven welk type printer u heeft. U ziet dan direct welke inktcartridge beschikbaar is voor uw printer.

Inktcartridge multipack of per kleur

We verkopen bijna al onze inkt cartridges in handige multipacks. Dit zijn samengestelde sets die alle kleuren die in uw printer passen bevatten. Vaak is dit een samenstelling van Zwart, Cyaan, Magenta en Geel. Maar in sommige gevallen zit hier ook nog foto-zwart bij en bij printers die speciaal ontworpen zijn om foto's te printen zitten er nog wel eens meer foto kleuren bij, bijvoorbeeld lichtcyaan of matzwart. Heeft u van bepaalde kleuren nog genoeg op voorraad? Dan kunt u de inktcartridges uiteraard ook los per kleur bestellen. Onze sets zijn altijd voordeliger geprijsd tegen over onze losse goedkope cartridges, Kiest u voor een set dan print u nog goedkoper!

Worden inktcartridges altijd herkend door de printer ?

In het geval dat cartridges niet herkend worden door de printer is er meestal sprake geweest van een update van de fabrikant van de printer. Wij raden ook altijd aan om het automatisch updaten van de printer uit te schakelen zodra u de printer installeerd. Als een printer print, dan heeft het updaten geen enkele zin. Mocht het zo zijn dat de printer de inkt cartridges niet accepteerd, dan vind u in onze bijsluiter vaak de juiste oplossing om dit te omzeilen. Mocht het niet lukken, dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor ondersteuning om het probleem alsnog op te lossen. In zeldzame gevallen kunnen ook wij het probleem niet verhelpen met de cartridges. In dit geval geniet u altijd van onze Niet Goed = Geld terug garantie.


inktcartridges


Let op! Inktcartridge merknamen en -tekens in deze webshop dienen uitsluitend ter aanduiding van compabiliteit van onze inktcartridges. De gebruikte merknamen & -tekens blijven eigendom van haar rechthebbenden.

Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

 
 
Trustpilot
Over Goedkoopprinten.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege inktcartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen!

 
 
Trustpilot