Huismerk voor HP 205A toner cartridge Multipack

Huismerk voor HP 205A toner cartridge Multipack

Op werkdagen voor 15:30 besteld = vandaag verzonden

Omschrijving

Deze huismerk HP 205A toner cartridge set bevat compatible / vervangende toner cartridges voor de HP CF530A t/m 533A toner Multipack

 

  • Kleuren:Zwart, Cyaan, Geel en Magenta
  • Aantal afdrukken zwart: ±1100
  • Aantal afdrukken per kleur: ±900

 

Deze huismerk HP 205A toner multipack is geproduceerd tegen de hoogste normen en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Hierdoor garanderen wij 100% kwaliteit en garantie op onze HP 205A toner cartridge set. Snel en voordelig uw HP 205A toners bij u thuis geleverd!

 

Compatible met de onderstaande HP laser printers:

  • HP Color LaserJet Pro MFP M181fw
  • HP Color LaserJet Pro MFP M180nw
  • HP Color LaserJet Pro M154nw

 

HP 205A multipack

Een HP 205A multipack bestaat uit vier toners, namelijk een zwarte, cyaan, magenta en gele toner. Kortom alle basiskleuren die u nodig hebt om te kunnen printen. Een HP 205A multipack wordt ook wel een set genoemd en is bij ons altijd voordeliger dan wanneer u de 4 toners los zal bestellen.

 

HP 205A toner snel bij u thuis of op kantoor

Doorgaans kunnen we de HP 205A toners zeer snel bij u thuis of op kantoor leveren. Plaatst u uw bestelling op maandag t/m donderdag voor 15:30 uur? Dan wordt uw bestelling direct verwerkt en aangeboden aan GLS, die zullen uw pakket de volgende werkdag bij u op locatie of bij een GLS afhaalpunt naar keuze bezorgen. Besteld u uw HP 205A toner op vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt uw bestelling op zaterdag bezorgd. Het is zelfs mogelijk om tijdens het afrekenen een eigen dag te selecteren waarop u uw bestelling wilt ontvangen.

 

Op al onze huismerk HP 205A toners zit garantie

Op al onze huismerk 205A toners zit Niet goed is Geld terug garantie. Mochten de cartridges om een één of andere reden niet werken dan kunt u altijd per mail, chat of telefoon contact opnemen met onze klantenservice, we staan voor u klaar! We zullen eerst proberen het probleem op te lossen. Bevalt het daarna nog steeds niet? Dan krijgt u zonder gedoe uw geld terug, inclusief de door u betaalde verzendkosten! U kunt dus gerust ons huismerk bestellen en uitproberen.

 

Veilig bestellen en betalen bij Goedkoopprinten

U kunt bij ons in de webshop op meerdere manieren uw HP 205A toner betalen. U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te rekenen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. Wilt u liever eerst onze HP 205A toner cartridges uitproberen en uw bestelling achteraf betalen? Dan kunt u kiezen voor Achteraf betalen met Billink. U zal de factuur per mail ontvangen van Billink en die kunt u vervolgens op uw eigen moment overmaken. Onze webshop is versleuteld en beveiligd met een versleutelde SSL-verbinding waardoor u zeker weet dat uw betaling op een veilige manier verloopt.

 

HP 205A toner bestellen zonder account

Wanneer u bij ons op de website besteld kunt u ervoor kiezen om te bestellen als gast of een account aan te maken voor een volgend bezoek. Deze optie is beschikbaar tijdens het afrekenen, nadat u uw persoonlijkegegevens heeft ingevuld kunt u ervoor kiezen om wel of geen account aan te maken. Wilt u wel een account dan hoeft u alleen het vinkje aan te zetten en een wachtwoord te kiezen. We zullen niets met uw gegevens doen tenzij u daar toestemming voor geeft, bijvoorbeeld als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief. U zal dan zo nu en dan een mail ontvangen met acties die we op dat moment hebben. Zoals korting op uw toners. Verder verstrekken we uw gegevens alleen aan de bezorgdienst en niet aan derden!

 

Goedkoop een HP 205A toner cartridge set bestellen doe je bij Goedkoopprinten !

Schrijf je review
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Onze aanbiedingen

Huismerk voor HP CF533A toner cartridge (205A) Magenta - 900 afdrukken Huismerk
Regular Price € 39,63 Special Price € 33,82
Meer info
Huismerk voor HP CF531A toner cartridge (205A) Cyaan - 900 afdrukken Huismerk
Regular Price € 39,63 Special Price € 33,82
Meer info
Huismerk voor HP CF532A toner cartridge (205A) Geel - 900 afdrukken Huismerk
Regular Price € 39,63 Special Price € 33,82
Meer info
Huismerk voor HP CF530A toner cartridge (205A) Zwart - 1.100 afdrukken Huismerk
Regular Price € 39,63 Special Price € 33,82
Meer info