HP Deskjet 2542 Inkt cartridge

HP Deskjet 2542 Inkt cartridge

Bent u op zoek naar een cartridge voor de HP Deskjet 2542? En u wilt deze inkt cartridges voor de HP Deskjet 2542 extra voordelig bestellen, dan bent u hier op het goede adres! Wij leveren de cartridge voor de HP Deskjet 2542 voor een zeer scherpe prijs!

Op zoek naar andere HP Deskjet printers ? Bekijk hier alle HP Deskjet printers >

Hieronder vindt u het overzicht van alle HP Deskjet 2542 inkt cartridges:

3 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

HP Deskjet 2542 inkt

Krijg je een seintje dat de HP 2542 inkt bijna op is? Dan ben je bij Goedkoopprinten aan het juiste adres. Wij bieden cartridges aan van HP, maar ook van andere merken. Zelfs van ons eigen huismerk. Wist je dat je levenslang garantie krijgt op ons huismerk? Lees er hier meer over.

Cartridge HP 2542 huismerk

Het is voor je HP-printer geen probleem om cartridges aan te schaffen van ons huismerk. Deze huismerk HP 2542 inktpatronen zijn speciaal gemaakt voor jouw HP-printer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze niet in je printer passen. Ons huismerk bevat overigens meer inkt en dat voor een voordeligere prijs. Een ander voordeel: je krijgt levenslang garantie op ons huismerk. Toch niet tevreden? Geen probleem je krijgt gewoon je geld terug.

HP 2542 inkt kleur of zwart

Ga je foto’s afdrukken of voornamelijk tekstbestanden? Dat zijn overwegingen die je in je achterhoofd moet houden bij het aanschaffen van HP 2542 inkt. In ons huismerk bieden we verschillende mogelijkheden aan in extra grote verpakkingen. Neem bijvoorbeeld HP 301XL kleur voor het printen van al je foto’s. Of HP 301XL zwart voor je tekstbestanden. Liever allebei? Kies dan voor HP 301XL multipack.

HP Deskjet 2542 printer

Deze alles-in-één printer is van alle gemakken voorzien. De fijne uitstraling zorgt ervoor dat deze printer in elk huishouden past. Minder geschikt voor veelvuldig gebruik, maar om zo nu en dan een afdruk maken, is de printer ideaal.

Service van Goedkoopprinten

Goede service vinden wij bij erg belangrijk bij Goedkoopprinten. Daarom kies je voor het volgende, als je bij ons HP Deskjet 2542 inkt bestelt:

  • 24/7 telefonisch bereikbaar voor al je vragen over HP 2542 inkt of voor andere vragen.
  • Levering in Nederland en België.
  • Gratis verzendkosten bij besteding vanaf 35 euro van ons huismerk. Anders lage verzendkosten van €3,95.
  • Levenslang garantie op ons huismerk.
  • Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.
  • Snelle levering en lage verzendkosten.
Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.