HP 903 inkt cartridge

De HP 903 en 903XL inkt cartridges vind u op deze pagina zowel Origineel van HP als onze huismerk variant. Beide type cartridges kunt u per stuk los bestellen of per Multipack. De huismerk variant is gegarandeerd net zo goed als het Origineel van HP. U krijgt 100% garantie op een perfecte werking. Alle cartridges zijn voorzien van een chip, zodat u direct na installeren weer kunt printen

HP 903xl multipack

Een HP 903xl multipack wordt ook wel een HP 903 set genoemd. We leveren een multipack van 4 stuks voor de HP 903 serie. We hebben zowel originele als huismerk multipacks maar het grote verschil zit hem in de prijs. Deze sets bevatten de basiskleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Wanneer u een multipack besteld bent u voordeliger uit dan wanneer u de kleuren los zou bestellen, wel zo handig en goedkoop!

Kies hieronder uw HP 903 of huismerk variant voor de HP 903XL inktcartridge:

4 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Deze 903 XL inkt cartridges zijn geschikt voor de onderstaande HP inkjet printers:

  • HP Officejet Pro 6860
  • HP Officejet Pro 6950
  • HP Officejet Pro 6960
  • HP Officejet Pro 6970

Alternatief voor Originele HP 903XL

De hamvraag voor velen is: Waarom een huismerk cartridge kopen ? Veelal wordt beweerd dat door de huismerk cartridges de printer kapot kan gaan. Dat is natuurlijk niet zo`n pretje als je net een nieuwe printer hebt gekocht. Om dit verder even te verduidelijken. Een cartridges bestaat uit een tankje met een chip. De cartridge bevat geen draaiende onderdelen zodat deze uw printer in wat voor vorm dan maar ook kunnen beschadigen. De chip communiceert met de printer hoeveel afdrukken met welke afdrukdichtheid zijn gemaakt. De printer geeft aan de hand van deze berekening aan wanneer de cartridge leeg is. Vaak is er dan nog rest inkt aanwezig, dat helaas niet meer kan worden opgebruikt. Dit is zowel bij huismerk als Origineel hetzelfde.

Kwaliteit van huismerk inkt

Onze inkt voor de huismerk HP 903 en HP 903XL inkt cartridges is uitstekend. Droogt snel en vlekt niet nadat de inkt gedroogd is. U kunt met onze cartridges de mooiste foto`s printen en deze geruime tijd bewaren zonder verkleuringen.

HP 903XL inktpatronen per type:

Alle HP 903 inktpatronen hebben 2 verschillende typenummers, hieronder wordt beschreven waar de typenummers voor staan, bij welke kleur ze horen en wat de inhoud per cartridge is.

De HP 903BK / HP T6M15AE inktcartridge zwart

De zwarte cartridge van deze serie draagt twee nummers, de eerste is HP 903BK. Hierbij staat HP voor het merk Hewlett Packard, 903 staat voor de serie en BK staat voor de kleur Black oftewel Zwart. Het tweede typenummer is het officiële nummer van HP en dat is HP T6M15AE. Van dit inktpatroon is ook een huismerk versie beschikbaar en die bevat 20 ML inkt wat goed is voor 810 afdrukken bij 5% dekking van een A4.

De HP 903C / HP T6M03AE inktcartridge cyaan

De blauwe cartridge wordt ook wel HP 903C of HP T6M03AE genoemd. Bij het eerste nummer staat 903 weer voor deze serie en de letter C staat voor de kleur Cyaan. Het tweede nummer is weer het officiële nummer van HP. De huismerk versie bevat 13,5ml aan inkt wat goed is voor ongeveer 1172 afdrukken bij 5% dekking van een A4.

De HP 903M / T6M07AE inktcartridge magenta

De magenta cartridge wordt ook wel de rode cartridge of de roze cartridge genoemd. Ook deze kleur heeft twee namen namelijk; HP 903M en HP T6M07AE. De letter M staat dus voor de kleur Magenta en 903 staat voor de serie. Deze kleur bevat 13,5ml inkt wat goed is voor 1172 prints bij de bovenstaande dekking van een A4.

De HP 903Y / HP T6M11AE inktcartridge geel

De laatste kleur uit deze serie is de HP 903Y inkt cartridge. De letter Y staat voor yellow oftewel geel. De gele cartridge draagt ook een officieel nummer en dat is; HP T6M11AE. Ook dit inktpatroon bevat 13,5ml inkt wat uiteraard ook weer goed is voor 1172 afdrukken.

Het gemak van online HP 903xl cartridges bestellen

Het online bestellen van inktcartridges is niet alleen gemakkelijk maar heeft meerdere voordelen. Zo worden de huismerk cartridges gratis verzonden wanneer u boven het minimale bestelbedrag zit, onder dit bedrag hanteren wij lage verzendkosten. Wanneer u vragen heeft over een product zijn we altijd 24/7 bereikbaar via de mail, chat of telefoon en helpen we u direct met een passende oplossing. Omdat we achter de kwaliteit en werking van onze producten staan leveren we alle producten met niet goed is geld terug garantie, zelfs wanneer het product geopend is. U kunt de cartridges dus gerust uitproberen en dit alles voor een mooie prijs.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.