Epson 405XL inkt cartridges

Maakt uw printer gebruik van de Epson 405XL inkt cartridges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen de Epson cartridges los en in multipacks. U heeft hierbij keuze uit het voordelige huismerk product en het originele Epson product. Beide varianten zijn van uitstekende kwaliteit. Wij hanteren een niet goed geld terug garantie. Hier onder zijn alle producten voor u op een rijtje gezet.

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Garantie

Op al onze epson inkt cartridges krijgt u levenslange garantie. Dat wil zeggen totdat de cartridges leeg zijn. Vragen over de epson 405XL inkt cartridges; wij staan altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week voor U klaar ! Ook na sluitingstijd zijn wij mobiel bereikbaar, wanneer het U uitkomt. Het 405XL multipack bestaat uit 4 cartridges tw. Zwart, Geel, Cyaan en Magenta. U kunt deze cartridges natuurlijk ook lost bestellen. Als u regelmatig print dan is misschien de dubbele set iets voor U. Hiermee bent u nog goedkoper uit.

Printen hoeft niet duur te zijn

Bij goedkoopprinten zegt de naam het eigenlijk al. Wij zijn erg goedkoop, voor kwalitatief goede cartridges. Waarom zijn wij zo goedkoop ? Wij hebben niet de enorme reclame kosten en een duur winkelpand. Hierdoor kunnen wij altijd scherp ons huismerk voor de Epson 405XL aan u aanbieden. Natuurlijk gaat wij niet alleen voor goedkoop, maar ook voor een tevreden klant, Wij worden beoordeeld met een 8,9 door onze eigen klanten op Truspilot. Hier zijn wij erg blij mee en wij hopen hiermee u vertrouwen ook te kunnen winnen.

De epson 405 XL inkt cartridges gaan in diverse epson Expression Home printers. Het pakket bestaat uit 4 cartridges tw. Zwart / Geel / Blauw / Rood. Uiteraard zijn de cartridges ook los te bestellen. Zowel origineel als van ons huismerk. Het Huismerk wordt alleen in een XL versie geleverd en niet in een lagere capaciteit. De originele cartridges zijn te herkennen aan de koffer op de verpakking. De inhoud van de originele patronen is voor zwart 18,9 ml en de kleuren bevatten 14,7 ml inkt. Het huismerk bevat zwart 25 ml en de kleuren 20 ml inkt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.