Brother LC-3237 inkt cartridges

Hieronder vind u het overzicht van alle Brother LC3237 inkt cartridges:

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in

Uw printinkt is op ? U hoeft niet langer te zoeken naar goede kwaliteit Brother LC-3237 inkt cartridges. Wij leveren onze Brother inkt met Niet Goed = Geld terug garantie. Bij ons is goedkoop dus nooit duurkoop! Besteld u deze inktcartridges vandaag? Dan worden ze de volgende werkdag al bij u thuis geleverd. Houdt hierbij wel rekening met onze openingstijden voor de exacte levertijd. Wij versturen met gls. Voordeel is dat u zelf de levertijd kan bepalen. Ophalen op een afhaalpunt of `s avonds laten bezorgen kan natuurlijk ook.

Brother LC-3237 multipack inkt cartridge set

Brother heeft recent nieuwe printers op de markt gebracht en deze hebben een nieuwe serie inktcartridges nodig te weten de LC-3237. Brother LC3237 Multipack is de verzamelnaam voor de Zwarte, Cyaan, Magenta en Gele inkt uit deze serie, de serie bevat in totaal 4 inktcartridges. De zwarte inkt valt onder de naam Brother LC3237 BK inkt hierbij staat BK voor de kleur Zwart. De kleuren inktcartridges worden ook wel beschreven als de Brother LC-3237C inktcartridge, de Brother LC-3237Y inkt cartridge en de Brother LC-3237M inktcartridge hierbij staat de C voor de kleur Cyaan, de Y staat voor de kleur Geel en de M staat voor de kleur Magenta. U kunt de cartridges zowel origineel van Brother en het alternatief product op onze website aanschaffen. In alle gevallen geniet u van de perfecte service van onze webshop. Altijd bereikbaar en een 100% niet goed is geld terug garantie. Wij staan u `s avond en zelf in het weekend graag te woord als er vragen zijn omtrent de cartridges of uw printer. Stuur een mail of bel eenvoudig weg even en u krijgt zeer snel een response. Wij verheugen ons erop om u deze inkt cartridges te mogen leveren.

Installatie van deze Brother LC-3237 inktpatronen

Als eerste haalt u de Brother LC-3237 cartridges uit de plastic verpakking. Deze zijn niet vacuüm geseald, omdat de patronen zelf luchtdicht zijn afgesloten. De Zwarte (BK) inkcartridge is 3 x zo breed als de kleuren patronen waardoor deze veel meer inkt bevat dan de kleuren cartridges. Dit is ook zeer prettig, omdat zwart meestal ook het snelst wordt opgebruikt. Na verwijderen van de plastic verpakking moet u de gele sticker met hierop "PULL" geschreven, verwijderen. Hierdoor komt er lucht bij de inkt, waardoor deze in uw printer kan stromen. Nu kunt u de patroon gewoon in de inkthouder drukken. Natuurlijk dient eerst de oude (lege) cartridge verwijderd te worden. Voor alle kleuren dient u dezelfde stappen te herhalen.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.

Over Goedkoopprinten.nl

Sinds 2012 leveren wij originele en uitstekende kwaliteit huismerk cartridges! Wat ons uniek maakt is onze 24/7 bereikbaarheid zodat u altijd direct geholpen wordt.